Search
Close this search box.

Gemeentes

Cupbrothers is dé partner voor gemeenten die willen investeren in duurzame, kwalitatieve herbruikbare cups. Met onze hardcups besparen gemeenten op lange termijn kosten. Geen noodzaak meer voor het continu aanschaffen van wegwerpbekers, wat leidt tot lagere uitgaven en efficiënter budgetbeheer voor evenementen.

Klaar voor stadscups? Wij regelen het drukken, distribueren en opslaan van de cups. Geen zorgen, geen afval.

HORECA

Bij de overstap naar herbruikbare hardcups is een hogere initiële investering vereist, maar deze kosten worden snel terugverdiend. Bedrijven besparen significant op de lange termijn, omdat de noodzaak voor het continu aanschaffen van wegwerpbekers vervalt. Dit resulteert in minder frequente bestellingen en lagere operationele kosten, waardoor hardcups een slimme keuze zijn voor kostenbewuste ondernemers.

Evenementen

Wegwerpcups zijn niet alleen belastend voor het milieu, maar ook voor je budget. Cupbrothers biedt een duurzame en kosteneffectieve oplossing voor evenementen. Wij beheren het volledige logistieke proces, van levering en reiniging tot de retournering van de hardcups, waardoor je aanzienlijk bespaart op de inkoop van wegwerpbekers.

// Wij geloven in onze cups

Benieuwd naar onze Cups?

Ben je benieuwd naar de kwaliteit van onze cups?
Of wil je weten of de cups iets zijn voor jouw evenement?
Vraag dan geheel gratis testcups aan. Wij sturen ze naar je op!