Search
Close this search box.

Volledige ontzorging
van a-z

Bij Cupbrothers streven we naar een wereld zonder plastic wegwerpbekers. Als jouw duurzame partner bieden we hoogwaardige herbruikbare cups tegen scherpe prijzen, om de norm te zetten voor milieubewuste keuzes en plastic afval te verminderen. Met onze aanpasbare, betaalbare en professioneel gereinigde cups bieden we een totaaloplossing in kwaliteit en gemak.

Personaliseren

Personaliseer je evenement of versterk je merk met onze op maat bedrukte cups. Bij Cupbrothers kun je cups personaliseren met je eigen logo, ontwerp of boodschap, ideaal voor speciale gelegenheden of bedrijfspromoties. Onze bedrukte cups zijn een effectieve manier om op te vallen.

Digitaal drukken

Kies voor digitale bedrukking van je cups, waarmee je bekers kunt voorzien van afbeeldingen, patronen en tekst. 

Inmold (IML) drukken

Met In-Mold Labeling wordt je ontwerp tijdens het productieproces in de cup geïntegreerd, wat resulteert in naadloze en duurzame cups van topkwaliteit.

Ronddruk

Met ronddruk krijgen je cups een 360-graden weergave van je merk, logo of boodschap. Het resultaat? Een opvallende en blijvende indruk bij je gasten.

Wij Reinigen op locatie

Hygiëne en gemak staan centraal bij Cupbrothers. Na gebruik van onze cups, nemen wij de verantwoordelijkheid voor de reiniging. Dit kan na gebruik of op locatie.

Onze cups worden grondig gereinigd in een professionele machine en veilig opgeslagen in onze grote loods. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Statiegeldsysteem

We plaatsen terminals op locatie die speciaal zijn ingesteld voor jouw evenement. In slechts 6-7 seconden ontvangt de bezoeker een QR-code voor het aanvragen van de terugbetaling. Geen verborgen transactiekosten, enkel eenmalige instelkosten plus de huur van een terminal.

Benieuwd naar onze Cups?

Ben je benieuwd naar de kwaliteit van onze cups?
Of wil je weten of de cups iets zijn voor jouw evenement?
Vraag dan geheel gratis testcups aan. Wij sturen ze naar je op!